10 kampeer gadgets voor op motorreis

gadgetzondag

Het is zondag en dat betekend gadgets! Vandaag een prachtige lijst met onder andere de LED tent finder, multi-tool case en boomstam hoofdkussen. We zullen niet beweren dat dit essentiële reisbenodigdheden zijn maar het word dan ook niet voor niets gadgets genoemd!


3021869-poster-1280-yoto

VOTO Charger
Met de VOTO Charger maak je van je kampvuur of barbecue een oplaadpunt voor je smartphone. Je plaatst de door hitte geactiveerde brandstofcel onder het houtskool en de vrijgekomen koolstof en waterstof wordt omgezet in elektriciteit. Met de opgewekte energie kun je met gemak je smartphone opladen. Tevens kun je de ingebouwde LED lamp voor ruim 30 uur gebruiken voordat de accu op is. De Voto Charger kost $17,-. Vooralsnog is de VOTO Charger alleen verkrijgbaar in Kenia. Bekijk hier de website van Point Source Power.


666de9dbad4f6b7f8b359a04e8f8becc_large

TorchGlo
Met deze handige toevoeging maak je van je hoofdlamp in een handomdraai een lantaarn die zorgt voor een warm en verspreid licht. Je vindt meer informatie over de TorchGlo op de website van Kickstarter.


lifestraw-go

LifeStraw Go
Een van je basis kampeer benodigdheden is water, ondanks dat dat mooi uitziende beekje er schoon uitziet weet je nooit echt wat voor microben daarin zetten. Met de LifeStraw Go waterfilter drink je kristalhelder water veilig uit vervuilde waterbronnen. LifeStraw Go maakt geen gebruik van koolstoffilters, chemicaliën of batterijen. In Nederland verkrijgbaar bij Campz voor €40.


34dc3356-ddc4-4553-8b39-e0956eff98d5

LED Tent Finder
Raak nooit meer de positie van je tent kwijt, met deze LED lamp met afstandsbediening kun je met een druk op de knop de LED lamp in je tent activeren om zo makkelijk je eigen tent terug vinden. Op Amazon te krijgen voor zo’n 13 GBP.


TaskOne_G3_back_tools-out_org_1800sq

TaskLab TaskOne G3
Gemaakt van vliegtuig aluminium en duurzaam polycarbonaat bied deze smartphone case 22 verschillende gereedschappen, 2 standaarden en een mogelijkheid om een zaag te bevestigen. Dit doet je huidige multi-tool snel vergeten! De case kost $ 99,95 en is o.a. verkrijgbaar via hun eigen website.

survival_kit_sardine_can_contents

Survival Kit in sardineblik
Dit sardineblik bevat 25 survival artikelen en is daarom geschikt voor een uitdagende ervaring. Het onderscheidt zich van andere sardineblikken door de volgende kenmerken: het is luchtdicht, waterdicht en ook nog eens drukbestendig. Vang vissen met de vishaak en lijn, vind de weg terug naar huis met het kompas, kook water in de kan voor je thee en gebruik de eerste hulpgoederen om te overleveren in de wildernis. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, heb je een grote voorsprong met deze survivalset! De Survivalkit is te krijgen bij Thinkgeek voor $9,99.

 

f463_eat_n_tool_dark
Eat’N Tool Dark Edition

De Eat’N Tool is bedacht door de New Yorkse ontwerper Liong Mah. Op het eerste gezicht lijkt het op een Spork, maar het is meer dan dat. Het is namelijk ook een flesopener. Ideaal om na een lange wandeldag een biertje te openen. Verder is het een schroevendraaier, een priem, een karabijnhaak en het bevat ook 3 moersleutels van 10, 8 en 6 mm. De Eat’N Tool Dark Edition is te krijgen bij Thinkgeek voor $7,99.

TT13_520x400kopie

Kikkerland Log hoofdkussen
Nu kan je ongestoord slapen, terwijl het hoofd en de nek op dit boomstam kussen liggen. Dit kussen karakteriseert zich met de driedimensionale opdruk van een boomstam. Het Kikkerland hoofdkussen is te koop voor $22,00 en te krijgen op de website van Kikkerland.

 


5817

Titanium Spork
Wat krijg je als je een titanium lepel kruist met een titanium vork? Het ultieme eetgereedschap! Light My Fire Spork Titanium is onder andere verkrijgbaar bij Bever voor €14,95.

ec0ffd45102cc42e2f6d9ce5dc1ac80a
Yellowstone Sleepwell 300

Deze gave slaapzak of ‘pod’ is niet bepaald een normale slaapzak, hier voel je je niet ingepropt of claustrofobisch in. Met een lengte van 220cm en 110cm breed heb je genoeg ruimte om je in te bewegen in elke positie die je wilt. Als je geluk hebt is er zelfs nog genoeg ruimte voor een tweede persoon, dat soort kamperen vinden we leuk! Deze slaapzak is onder andere te krijgen bij slaapzak-expert voor € 42,90.

 

Heb je ook een tip voor onze volgende gadget zondag? mail ons dan naar hallo@opmotorreis.nl.

Kijk ook eens naar

Geef een reactie