Een weekend naar de Ardennen (La Rouche)

(Reis verslagje van Wouter en Lobke)

Een weekendje met verschillen! Op vrijdag vertrokken we richting Mechelen, Limburg. Met 32 graden en alle ventilatieritsen in de motorkleding helemaal open, was het toch nog flink warm. Na een snelle rit naar beneden kwamen we aan bij Hotel De Bloeiende Berg, ons ‘thuis’ de komende twee nachten.

20140709-211642-76602120kopie

(red. Hotel De Bloeiende Berg is een motorvriendelijk hotel met meer dan 30 garage plaatsen en goed eten)

Een verfrissende douche en heerlijk Limburgs avondeten zorgde dat we de volgende dag om kwart over 9 op de motoren zaten. De camera’s in verschillende posities geschroefd, de regenpakken bij de hand. Want de voorspelling was regen, veel regen. Maar daar kunnen wij best tegen. De andere motorrijders vertrokken richting het noorden of de Eiffel. Wij bleven bij ons plan, op naar La Roche, de Ardennen.

Na 5 minuten rijden zijn we vanaf het hotel al in België. De wegen zijn redelijk maar je merkt het meteen. De gaten, gekke voorrangssituaties… Maar dat mag de pret op het kletsnatte wegdek niet drukken. We rijden langs mooie dorpjes en uitgestrekte natuurgebieden totdat we een tank zien. En dan weten we het….. We zijn in La Roche!

De tank die bij binnenkomst in La Rouche staat.

De tank die bij binnenkomst in La Rouche staat.

De broodnodige foto bij de tank maken we even wanneer we een heerlijk eitje naar binnen werken op het plein. La Roche is een gezellige kleine stad waar het goed toeven is voor de reiziger.

Op de terugweg komen we menig haarspeldbocht tegen. We rijden heerlijk door de natuur, waar de regen teruggedrongen is tot wat gespetter. De GoPro en de Contour roam verplaatsen we regelmatig op de motoren, naar de helm, polsband en op het tuigje. Prachtige beelden moet dit opleveren.

Om 17 uur zijn we weer bij het hotel om ons klaar te maken voor de WK wedstrijd Nederland – Costa Rica. de volgende dag weer vroeg op voor de terugreis. Kortom een geslaagd weekend.

Lobke en Wouter met iPhone 5S.

Lobke en Wouter met iPhone 5S.

Meer verslagen lezen? Bekijk dan hun website www.tourforfun.nl

Kijk ook eens naar

Geef een reactie