Gadget Zondag: Handige (chinese) motor gadgets

gadgetzondag-710x434

Het is zondag en dat betekent gadgets! Vandaag een prachtige lijst met praktische dingen uit China, handig voor op motorreis! We zullen niet beweren dat dit essentiële reisbenodigdheden zijn maar het word dan ook niet voor niets gadgets genoemd!

Motorcycle Accelerator Assistant Mat

Motorcycle Accelerator Assistant Mat

Motorcycle Accelerator Assistant Mat
Met deze handige gadget kun je op reis je handen ontspannen en de gashendel even los laten om met je gehele hand het gas ingedrukt te houden. Kost maar 3,98 euro inclusief gratis versturen. Bestellen kan hier.

sku_35612_1kopie

BT Interphone + Handsfree Bluetooth voor bromfiets en Skihelm (2-delig)

BT Interphone headset
Met deze set van bluetooth headsets kun je tot wel 500m afstand met elkaar communiceren op de motor. Deze set kost maar 62,68 en volgens diverse reviews zijn mensen tevreden over het resultaat. Bestellen kan hier.

All Terrain 4.3 Inch Motorcycle GPS Navigation System "Rage" - Waterproof, 8GB Internal Memory, Bluetooth

All Terrain 4.3 Inch Motorcycle GPS Navigation System “Rage” – Waterproof, 8GB Internal Memory, Bluetooth

Motornavigatie Rage 4,3 Inch
Wil je geen honderden euro’s uitgeven aan navigatie op de motor? Dan is dit wellicht de uitkomst, deze chinese variant is waterdicht, beschikt over bluetooth, komt met montage middelen voor op de motor, beschikt over 8GB ram en kan aangevuld worden met micro-sd en je kan er verschillende software op installeren. En dat voor maar 103,38 euro. Je kan het navigatiesysteem hier bestellen. Lees ook dit topic over motor-forum over ervaring.

32000mAh Power Bank - LED Display, Lithium-ion Battery

32000mAh Power Bank – LED Display, Lithium-ion Battery

32000mAh Power Bank
Je neemt steeds meer gadgets op reis die allemaal opgeladen worden, meestal kan dit doormiddel van USB. Uit eigen ervaring blijkt vaak dat je niet al je apparaten tegelijk en op tijd kunt opladen. Met deze Power Bank, eenmaal opgeladen, kun je je smartphone en/of tablets meerdere keren opladen zonder ook maar netstroom nodig te hebben. Deze powerbank is te bestellen voor € 29,35.

SJ4000 Waterproof 1.5" LCD 12MP 4X Car DVR Camera Sport DV HD 1080P Sport Camcorder Silver

SJ4000 Waterproof 1.5″ LCD 12MP 4X Car DVR Camera Sport DV HD 1080P Sport Camcorder Silver

SJ4000 Action Camera (GoPro Alternatief)
Wil je ook een mooie action camera zoals de GoPro maar heb je er geen honderden euro’s voor over? Dan is de SJ4000 een mooi en goedkoop alternatief en komt met veel accessoires voor montage en een waterdichte behuizing. Op Youtube zijn talloze videos te vinden geschoten met SJ4000. De kwaliteit is prima! Aanrader is wel om in ieder geval een reserve accu te bestellen. (En vergeet geen micro-sd kaart). Bestel de SJ4000 op Tmart.com voor € 66,24.

GPS + Dualband GSM Realtime Spy/Anti-Theft Vehicle Tracker (TLT-2 H)

GPS + Dualband GSM Realtime Spy/Anti-Theft Vehicle Tracker (TLT-2 H)

GPS Tracker
Wanneer je op reis bent heb je al je waardevolle spullen mee en die wil je goed beschermen. Natuurlijk kun je niet elke seconde van de dag bij je motor blijven, dit bied wellicht de uitkomst. Met deze GPS tracker kun je op elk gewenst moment de positie van je motorfiets vinden, ook wanneer deze dus gestolen zou worden. Deze GPS tracker koop je voor € 63,31 bij Tmart.com.

 

usbcharger

Motorcycle Mobile Cell Phone Waterproof USB Power Supply Port Socket Charger

Waterdichte USB lader 2.1A
Deze waterdichte USB lader sluit je veilig aan op de motor doormiddel van een kabel met zekering. Door de 2.1A aan vermogen kun je hiermee elk apparaat met USB aansluiting opladen. Het kabel kost €9,04 en is te krijgen bij Buyincoins.com.

Solar Bag Solar Power Bank Backpacking Solar Panel Charger 4000mAh

Solar Bag Solar Power Bank Backpacking Solar Panel Charger 4000mAh

Zonnecel lader
Dit leek ons zelf wel aardig, stop het zonnepaneel bovenin je tanktas en laad de inbegrepen accu op gedurende de dag rit. ‘s avonds kun je met de opgeladen accu je gadgets weer opruimen. Ondanks dat je vaak wel aan stroom kan komen is dit wel een fantastische manier om onafhankelijk te zijn van stroom. Dit item wordt aangeboden op Aliexpress.com en kost € 27,40.

Kijk ook eens naar

Geef een reactie